Nog steeds ben ik alleen, ver weg van wat
ik ooit had. Nog steeds lijkt alles verloren,
alsof het nooit meer goed komt, alsof het
geen zin meer heeft. Hard gevochten om er
weer bovenop te komen, maar nog steeds lukt
het niet. Het is alsof ik het niet verdien om
eens echt te mogen lachen in plaats van zo
nep. Het is alsof ik niet gelukkig mag zijn...