*29-09-07*
*~-Henkie-~*
Wit met zwarte stippen,
Een prachtbeest om te zien, daar kan niemand aan tippen.
Elke maandag gaan we naar je toe,
En wat we ook doen, jij word niet moe.
Met je baasje rijd je in het Z,
Knap hoor, dat paardenballet.
Wij rijden met jou in de L en in de B,
En jij, speelt vrolijk het spelletje mee.
In de bak zo lief maar op stal voor streken,
Jij houd er wel van om even uit te breken.
Wie weet hoe ver jij nog zult komen,
Het is goed om te streven en te blijven dromen.
Dus hop en in volle galop,
Dan word je nog de eerste knabstrupper in de top!