als jij een boek bent, lees ik je elke dag
als jij een emotie bent, ben ik je glimlach
als jij een kano bent, ben ik de wilde rivier
als jij gelukkig bent, heb ik daarvan plezier
en als je mij nodig hebt, ben ik 24 uur paraat
weet mijn lieve .... dat ik je nooit meer verlaat
als jij heel hoog gaat klimmen, zal ik je vangnet zijn
als jij verdrietig bent, dan voel ik je pijn
als jij kleur in je leven zoekt, ben ik je regenboog
als jij in feeststemming bent, ben ik je bloementoog
en als je mijn aandacht zoekt, bel me dan meteen
stap in mijn autootje en ga heel snel naar jou heen
als jij mijn toekomst bent, zal ik mij nooit vervelen
als jij houvast zoekt, zal ik je met niemand delen
als jij mijn vriendschap aanvaart, zal ik jou bloemen geven
als je van avontuur houdt, gaan we samen nog heel wat beleven