ik kan niet zeggen
leuk je gekend te hebben
want ik kende je niet
ik kan niet zeggen
ik zal je missen
want je bent er nooit geweest
om gemist te worden
ik kan niet zeggen
dat het jammer is
dat je er niet meer bent
want je was er voor mij ook nooit
maar ik zal zeggen
ookal kende ik je niet
dit hier en nu is mijn verdriet
want jij bent gestorven
en zo is een deel van mij ook