ik snap niet waarom ik hier ben.
zie een kant van mezelf
die ik zelf nog niet eens ken
me hoofd voelt zwaar
me buik doet zeer
me lichaam voelt zich raar
wie schud me wakker, vertel me waarom ik leef.
ik weet niet hoe ik verder moet
aangezien ik toch om niks geef.
kan het niet eens aan om naar school te gaan
omdat ik me alleen voel & niet weet wat ik wil
zie er tegen op, er telkens weer heen te gaan
ik wil rust in me hoofd, wie komt het me geven?
wie laat me zien, waarvoor ik hier ben
wie geeft me, een reden om te leven?