Heb ik dat…
Eten wordt een steeds groter gevecht,
Er aan denken, doe ik echt niet heel de dag.
Maar de zorgen heb ik daarmee, niet naast me neergelegd,
Wist ik maar waar het aan lag.
Duizelig ben ik wel, honger heb ik niet,
Misselijk voel ik me, als ik niets of iets heb gegeten.
Voel me schuldig en heb verdriet.
Maar ik wil nergens, wat van weten.
Schop tegen alles, wat ik maar kan raken,
Ben boos op mijn eigen ik.
Ik hoor wat leuks van me leven te maken,
Maar daarin tegen heb ik last van een psychische tik.