ik wil dat ik je kan zien,
horen,
ruiken,
en aanraken.
ik wil dat ik bij je kan zijn.
ik wil dat ik met je kan praten.
ik wil dat ik met je kan lachen.
ik wil dat ik met je kan huilen.
ik wil dat ik naar je kan luisteren.
want opa, mijn liefde voor jou is niet te beschrijven.
jij gaf ons wat wij wilden.
jouw liefde,
jouw liefde die ons eeuwig bij zal blijven.
jij zult over ons waken.
ons hele verdere leven.
ooit zullen we elkaar weer tegenkomen en herenigd worden.
maar wanneer?
opa, ik hou van je met heel mijn hart.
en in mijn hart blijft altijd een speciaal plekje voor jou over.
want ik zal je nooit vergeten.
opa, ik hou van je!
veel liefs,
je kleindochter
laura