Schreeuwende pijnen
Druppend bloed, holle ogen
En alles blijft stil.
De tikkende tijd
die achter je blijft hollen,.
opeens staat het stil.
Eeuwige stilte
Die je het zwijgen oplegt
Luid weerklinkt een schreeuw.
Saman, hand in hand
Genietend van de muziek
Lijk ik te zweven.
Donkere dagen
Stille kreten, luid gesnik
En weer ben je weg.
Allemaal haiku's met dank aan amras :)