Lach iedere dag
Huil wanneer jij denkt dat dit nodig is
Wees boos wanneer je boos moet zijn
Ben verdrietig als ik je een tijdje mis
Lach om te laten zien dat je gelukkig bent
Huil, omdat je soms je emoties kwijt moet
Wees boos op me als ik je pijn doe
Ben verdrietig als je deze dingen niet samen met mij doet!