Stil starend uit het raam,
grote dikke regendruppels.
Zachtjes zingend zijn naam..
Steeds meer verlangen naar jou,
grote dikke tranendruppels.
Nog steeds alleenstaan in de kou..
Denken aan jou doet pijn,
grote dikke regendruppels.
Voel me nou zo verschrikkelijk klein..
Schreeuwend in de wereld staan,
huilen grote dikke tranendruppels.
kijkend naar de maan..
Alleenstaand in de nacht,
schreeuwend,huilend,regen.
Zoveel, die verdomde onmacht..