ik hou van jou en jij van mij,
voor altijd aan elkanders zij.
voor nu en altijd,
gaan we tesamen door de strijd.
want ik heb jou,
en jij weet dat ik zielsveel van je hou.
nooit laat ik je gaan,
want onze liefde is te mooi om te bestaan.
het is zoals een droom maar in werkelijkheid,
en er is niets dat ik je verwijd.
ik weet dat onze liefde zal blijven duren,
en we gaan voor elkaar door vuren.
zo zou ik kunnen blijven dichten,
en mijn ogen voor altijd naar jou richten.
voor altijd ik en jij,
voor altijd aan elkanders zij.
Ik hou van je
vero