soms wil ik zwemmen in de wolken
en dansen tussen de sterren
ik zou zwemmen naar de zon
en dansen naar de maan
daar zou ik jou naam in het zand schrijven
en je gezicht vormen in de lucht
tot de hele wereld het zou hebben gezien
gezien dat ik hou van jou.