Leven,slapen,denken..
Alles gaat vanzelf,
In het donker
loop je voorbij.
Leven,slapen,denken..
Weet niks beters meer,
Als in een droom
denk ik aan jou.
Leven,slapen,denken..
Alles doet me pijn,
herinnerd me aan jou
hoeveel ik om je geef,
hoeveel ik van je hou..