Niemand zegt wat ik wil horen
Niemand weet hoe ik me voel
Ieder schreeuwt me in de oren
en bekijkt me vies en koel
't was vandaag toch maar weer zo
'k was weer stom en laf en lui
'k voel me als een kleine vlo
verloren in een dikke trui
En die vlo die sprong in't rond
Van de mouw tot in de kraag,
tot dat iemand haar daar vond,
die zei: Ik zie je graag.
't vlootje was weer op en top,
fris en blij in hare kop.
Maar vergeet niet beste vriend,
dat kleine vlootje dat was ik
eerst heel triest,
maar die vier woorden
maakten me weer goed gezind.