de donkere wolken leken onze dag te teroriseren
maar het was enkel ons voor gevoel die begon te fantaseren
al zijn we niet op onze bestemming aangekomen
de dag, die weten we bijde te warderen
het was er een uit mijn 1000 dromen
een die ik al zo vaak in gedachten had beleefd
maar deze dag is er een die me echte liefde geeft
onze dag , is er een uit 1000 dromen die ik elke keer weer
zo graag beleef
eentje die ik wardeer
eentje waar ik samen met jou naar toe leef
1 heel jaar
een jaar vol liefde spanning en geluk
onze liefde die kan niet meer stuk
nog even om je te laten weten je te laten voelen en je te laten ervaren
ik kan je niet vergeten, alleen over jou praten die gedachtes met jou zal ik eeuwig bewaren
je zegt het is mooi
maar wat bedoel je dan met dat woord
we zitten niet op een stoel liggen samen int hooi
kijken voetbal jij juigt als ze hebben gescoort
is dat zo mooi ?
ja met jou is elk moment een volbrachte fantasie
wij zijn alle bij tot over onze oren bi
schaam je er niet voor
het is echt niet erg hoor
we zijn samen gelukkig al 1 jaar lang
wie het vies vind laat ons koud ons maken ze niet bang
samen zijn we sterk vol liefde en genot
dat hele jaar samen die herinneringen ze kunnen niet meer kapot
dat wij bij elkaar eindigde was uiteindelijk het lot
ons laatste slot