ineens midden in de nacht
ik had het echt nooit verwacht
de koorts hield al dagen aan
had allang naar de huisarts moeten gaan
hoorde ik ineens streng mijn naam
ik dacht dat er iemand achter mij moest staan
kom maar binnen de deur is open
maar er kwam niemand binnen lopen
twee dagen later in het ziekenhuis
meer dood dan levend
stond ik plots aan de hemelpoort
het was de stem van God die ik had gehoord