starend in de nacht
zuchtend
terwijl ik wacht
wacht op wat komen gaat
en wat er verder te gebeuren staat
weet niet zeker of ik door kan mijn opleiding spw
want mijn knie werkt niet echt mee
heb hem weer verdraaid
dat is waar het op staat
mijn binnen band is verrekt
voor de zoveelste keer
nee ik weet het echt niet meer
of ik door kan gaan met spw
mijn knie werkt niet echt mee
op krukken is wat ik doe moet
en niemand weet hoeveel pijn het doet
ik weet echt niet hoe het nu verder moet
niemand weet niet hoeveel pijn dat doet
ik wil graag verder met spw
dat is wat ik wil
en dat maakt me van binnen stil
ik hoop dat ik er mee door mag gaan
en dat ik weer gewoon op 2 benen kan staan.
dit is wat ik wil
maar als dat niet kan wordt ik stil
ik wil niet op kantoor
dat is niets voor hoor
ik wil iets doen voor mijn mede mens
ja dat is echt mijn wens
staren in de nacht
zuchtend
terwijl ik wacht
op wat komen gaat