Stilte verheft zich
tot het hemelblauw
we komen van ver
dwars door oceanen
van tijdelijke uren.
We schijnen
echte liefde
eeuwig rennen
wij voort.
We willen voor
werkelijk iedereen
een plaats - We komen
van ver, dwars door
zee-en van tijd.
Klanken verheffen zich
tot aan het hemelblauw
we komen van ver
en zingen de wereld door.
1 okt 07