Hoor jij het ook -
het verhaal
dat zweeft uit jouw
prachtige mond
als de wind.
Jouw ogen
liegen niet
waarom voel jij
je zo triest.
Praat mij woorden
want als ik
in jouw ogen kijk
en ik de waarheid
niet kan vinden
en ik niet in jouw ziel
kijken kan..
Ik vraag me af -
maar het is te laat
we zullen elkaar
niet meer spreken.
Waarom kun jij
niet antwoorden
waarom voel jij je
triest en leeg
Waarom spraken
jouw lippen niets tot mij..
Want als ik in jou ogen keek
en ik de waarheid niet kon vinden
en ik jouw ziel niet kon zien
Laat jouw lippen spreken
en jouw woorden zingen
alsjeblieft?
1 okt 07