Rust wil ik om me heen
warmte die over de koelte scheen
Rust in mijn hoofd
totdat mijn woede en frustratie is verdoofd
Rust, omdat ik er niet meer tegen kan
ik heb er z'on genoeg van
Rust...verlangend door de drukte
waardoor alles om me heen mislukte
Rust totdat ik weer mezelf kan zijn
verlost van emotie, eenzaamheid en pijn
Rust omdat ik me voel bedrogen
door dierbare vrienden die tegen me logen
Rust..ik wil alleen maar leegte in mijn hoofd
want ik voel me van al het zekere in mijn leven beroofd