ik heb je verlaten je zal me nu wel haten
ik zal je missen ik kan me ook vergissen
ik vond het zo fijn om bij jou te zijn
nu is het voorbij allemaal dankzij mij
ik heb het verpest dat weet ik best
ik ben niet trots en dat weet ik plots
met een beetjes geluk is onze relatie niet stuk