1 traan laat ik vallen,
voor de mooie dingen die we hebben gedaan.
1 traan laat ik vallen,
omdat jij een andere weg in bent gegaan.
1 traan laat ik vallen,
omdat ik jou zo mis.
1 traan laat ik vallen,
omdat ik niet weet of dit het beste is.
1 traan voor jou mooie ogen,
1 traan voor in jouw hart.
1 traan omdat jij heb gelogen.
1 traan voor een nieuwe start
genoeg tranen heb ik laten vallen,
voor wat jij mij hebt aangedaan
genoeg tranen heb ik laten vallen,
om het verdriet te verslaan.
ik heb mn tranen losgelaten
en probeer een blij mens te zijn
ik heb mn tranen losgelaten
want ik wil niet langer pijn.