Maandag zal alles beter voelen
Aan het lot overgelaten, dromen
Als niemand meer zwijgt of juist niet
Niet zeggen wat wij niet bedoelen
De rust om weer even tot jezelf te komen
Als dat is wat je wil natuurlijk
Gevoel dat je mijn gedachten ziet
Maandag, de M van Mooi en Mystiek
Als een M die ongrijpbaar is voor alfabet
Als een M die als een Motor raast
Nachtenlang wakker, neem Mij met je Mee
Die leeft als een M die je hoort in Muziek
Als de M van een Motherfucking schietgebed
Gevoel dat jij door mijn rookgordijn blaast
Maandag zal het weer van vooraf aan beginnen
Als je er bent natuurlijk, Mister M
Als een M van de Maan die weer vol wil zijn
Nooit meer Medelijden met Mezelf
Dat laat ik wel over aan Hem
Als een vrouw die vrij is om gewoon te beminnen
Gevoel dat de maandag zo slecht nog niet is