Het is nu al een hele tijd geleden..
Dat ik samen met die ene man samen op een terras een drankje ging drinken..
Een man met liefde en vrede..
Een man die niemand ooit zal vergeten..
Die man die is nu al een tijd weg..
Langs die lange paden hoeft hij niet meer..
Hij is nu waar hij zijn leven lang naar heeft gestreven..
Die mooie plek waar alles zo mooi is..
Zonder strijd of moeite waar gewoon alleen geluk is..
Geluk en Liefde bij 1 zonder moeite en pijn..
Ja jij bent gelukkig en niet alleen!
Nu moet ik nog een plekje zoeken..
Om zonder jou door het leven te streven..
Door gaan met alleen de mooie herinneringen van ons..
Die ik nog steeds in mijn gedachte draag!!
You are the one.. Who I Love!!
And thats so Normale..
I do Love you!.. With hole my Lonely Heart..
But I Missing you..