We hebben het aangemaakt,
een vonk heeft ons dan toch geraakt.
Hiervoor wil ik onze vriendschap wel op het spel zetten,
we zitten al jaren op elkaar te letten.
We zouden wel gek zijn om elkaar te laten lopen,
om alleen stiekem naar elkaar te hopen.
We lieten elkaars lichaam voelen,
en wisten precies waarop we zouden doelen.
Hij doet zo lief en zo zacht,
terwijl hij zachtjes tegen me lacht.
Ik wil meer dan alleen een relatie,
ik wil dat ik hem vaker zie.
De woonafstand is nogal groot,
ik wil niet dat ik mezelf van mn opleiding afstoot.
Maar ik wil bij hem zijn,
dat is toch wel heel erg fijn.
eindelijk mogen we elkaar echt aanraken,
en naast elkaar ontwaken.
Ik hou van hem,
als ik aan hem denk of bij hem ben.
Ik weet dat hij ook verder wil,
toch weet ik het niet, want ik slik geen pil.
maar ik wil me met hem delen,
als ik maar bij hem ben verder kan niks me schelen.