Dacht je dat je mij wat kon maken
Met de woorden die je zij
Ja dat kon je,
En was het waar wat je zij tegen mij
Je hebt me keihard geraakt
Ik nam je in vertrouwen
En jij lult alles klakkeloos door
En zegt van me te houden
Het was allemaal gelogen
Het was allemaal een test
En focking test van je vrienden he?
Joepie ben je nu beter dan de rest
Je zij dat Y niet te vertrouwen was
Maar jij bent niet te vertrouwen
Ik ben er klaar mee, ik heb het gehad
Hoe kon ik op welke manier ook van je houden
Je verdiend me niet
Je bent niets beter dan mij
Je rot echt maar op
Want ik hoef je niet aan mijn zij
Aan het spijt me heb ik niets
Ga maar zwelgen in zelfmedelijden
Dan doe je in ieder geval iets positiefs
Ik ben het zat,
Ik dacht dat je anders was
Blijkbaar moest ik daarachter komen
En weet ik het nu pas
Je bent precies hetzelfde
Zoals al die anderen
De andere die me pijn deden
Fockt op, maar nu behoor je tot mn verleden
Ik dacht dat je van me hield
Maar blijkbaar was het schijn
Ik weet niet wat je bezield
Maar mij doet het alleen maar pijn