Wanneer ik niet meer denken
kan, als ik voor je staat.
Ik bijna niet durft te kijken
naar jou blijde gelaat.
En de glinstering van je ogen
verraden het zelfde, wat ik nu
voel.
Nee, zeg geen woord.
Je mag wel strelen door mijn
haar.
Je mag mijn hand wel grijpen.
Maar spreek geen woord die
zullen de stilte van dit intense
moment verbreken.
Betekend dit liefde op het
eerste gezicht.
Andere geloven er niet in.
Maar ik geef het een kans.
want liefde is het belangrijkste
in je leven.
Het betekend dat je geven kan.