Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Protest gedicht tegen de comotie ro
Protest tegen de comotie rondom Ayaan Hirsi Ali!
Het volgende gedicht, gaat over een politicus zonder gezicht.
Ik ben de comotie rond Ayaan Hirsi Ali wel moe, Wat een taboe!
Eerst zet ze de politiek op de kop,
Haar politiek in nederland werd een flop!
Op een slinkse wijze kwam ze volgens de media in nederland,
met een foto aan de linkse en een koffer aan de rechter kant!
Vervolgend veel comotie, de kranten stonden bol.
Niets anders meer op tv, We werden hoor en dol.
Omdat ze het niet kon winnen, Ging ze naar de USA.
Met de door nederland betaalde beveiliging met haar mee!
Ze vond daar werk en kreg verblijf.
En nederland hield zn been weer stijf!
Nederland stopte met de beveiliging te betalen,
Dat was voor Ayaan uiteraard heel erg balen.
Hup! in het vliegtuig.
En Ayaan is weer terug.
Weer een hoop alende in krant en tv,
Het gaat weer vliegensvlug!
Ik ben benieuwd of ze nu alles weer gaan verlengen,
Ze kan immers nog altijd,
Ayaan Hirsi Cola op de markt gaan brengen!
Reacties op dit gedicht
Joey Reijinz vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Joey Reijinz
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
03 oktober 2007
Thema's:
[Bedrog]
[Verhalen]
[Kwaad]