Door de verschillende gezichten bijna niet herkend.
Diep in de ogen werd het verleden van liefde zichtbaar geraakt.
Drukke voeten liepen snel door maar werden door de aantrekkingskracht afgeremd.
Oude wonden met oude kriebels.. dat gevoel even tastbaar gemaakt.
Omkijkend in de massa zoekend naar wat net werd herkend .
Door de verschillende gezichten is de herkenning niet meer opgemerkt.