Toen...
Toen,dacht ik er nooit aan.
Dat het leven wel eens vroeg gedaan kon gaan.
Ik heb het vandaag ondekt.
Mijn neef hij is vandaag gestorven.
Door een dom autoongeluk.
Ik vind het zwart ,en somber.
Ik denk aan die tijd van toen.
We kwamen elke dag op bezoek.
Mijn neef hij was nog pas 18.
18 is dat een leeftijd om te sterven.
Ik weet het niet.
Maar èèn ding weet ik zeker ik heb een hart vol verdriet.