Kanker..
Waarom zou je ermee schelden?
wat heeft het voor nut?
Het raakt erg veel mensen
het helpt veel mensen in de put.
Waarom zou je ermee schelden?
het doet veel mensen pijn.
Mensen die er ervaring mee hebben,
ze voelen zich heel klein.
Waarom zou je ermee schelden?
voor de een is het zomaar een woord
Voor de ander is het er een met een betekenis
een betekenis waardoor het hart is doorboord.
Waarom zou je ermee schelden?
veel mensen gaan eraan dood.
Het doet me erg veel pijn
om dat zo te horen, net iets uit de sloot.
Waarom zou je ermee schelden?
wat is er grappig aan.
ik snap die mensen echt niet.
ze denken dat ze stevig in hun schoenen staan.
Waarom zouden ze ermee schelden?
ze beschermen zich achter hun schild.
ze zijn van binnen eigenlijk heel anders.
maar dat is voor de buitenwereld veel te mild.