Het duurde een tijdje, maar het was er dan toch van gekomen,
Ik zou bij je komen chillen, maar na een keer is het me al weer afgenomen.
Ik vond het geweldig bij je, het voelde zo goed,
Maar nu kan het niet meer, het is geen wil maar een moet.
Het is misschien beter zo, maar ik wil er niet aan geloven,
Het doet me zo veel pijn, en kijk naar boven,
Daar staan de sterren te stralen, alsof er niets gebeurt is,
Terwijl ik hier zit, en alles aan je ontzettend mis.
Aan sommige dingen kan je niets veranderen,
Het zijn gemene dingen, Het zijn de meningen van anderen.
Je bent het er niet mee eens, maar je zal het wel moeten accepteren,
Je kan er niets aan doen, je hoeft het ook niet te proberen.
Ik zou willen dat ik gewoon bij je kon blijven chillen,
Maar mij wordt niets gevraagd, over wat ik zou willen.
Het voelt alsof ik je kwijt ben, je voor altijd moet laten gaan,
Je gaat weg van me en ik blijf hier alleen staan.
Ik wil niet dat dit alles voor niets is geweest, Het was zo’n leuke tijd,
Ik wil je nog niet laten gaan, ik wil je nog niet kwijt.
Je ogen hebben mij betoverd, maar de betovering lijkt nu voorbij,
Het sprookje is nu afgelopen tussen jou en mij.
Maar ik hou nog steeds van je, dat mag je best wel weten,
Je blijft voor altijd in mijn hart, dat moet je niet vergeten,,…