je kent ze wel, die steretjes
daar, boven jou..heel ver weg,
ze lijken net onbereikbaar...
maar toch zijn ze er
altijd
ik wil voor jou zo een sterretje zijn
want
ook al lijk ik onbereikbaar,
ik ben er toch
en ook al zie je me niet
ik ben er toch
ook al zie je me lange tijd niet...
ik zal er voor je zijn !!!