Vanochtend,
keek uit het raam,
een dun laagje sneeuw
lachte me toe.
Ik lachte niet terug,
werd zelf kwaad,
ik dacht papa,
ze hadden een zonnige winterdag beloofd.
Waarom heb je sneeuw laten vallen?ยต
Plots,
wist ik het wel.
Natuurlijk wist jij
dat ik dit weekend veel werk had
en gisteren een kater had.
Met je sneeuw wou je tonen
dat je er toch voor me was,
ook al keurde je mijn kater niet goed.
Jij wou alleen maar tonen
dat je me toch blijft steunen
en over me waken.