Vrienden en familie,
de mensen waar je om geeft,
waarvoor je door een vuur zou gaan,
zijn de meest belangrijkste personen in je leven.
Ze moeten niks grootst doen
om te tonen dat ze er altijd voor je zijn,
nee, door kleine dingen
zeggen en doen ze veel meer voor je.
Het enige wat je kan doen
is ook tonen dat je er altijd voor hen bent,
doe kleine en spontane dingen
en ze zullen weten dat je om hen geeft.