Ik had een vriendin.
Waar ik heel veel om gaf.
Maar nu weet ik niet meer wat ik nu doe!
Ik hou van haar, maar ook weer niet.
Ik vertrouwde haar… maar nu?
Dat weet ik niet.
Als ik aan der denk ga ik huilen,dan ben ik net een vergiet.
Soms lijkt het net als of ze me niet ziet om me niet wild zien.
Zins dien… heb ik ons vriendschap niet meer zo goed in kunne denken!
Ik wou dat ik nu voor haar nog een glaasje drinken in kon schenken,
En we over alles konden praten.
Maar nu is me vriendschrap voor jou verlaten
Dat had je zeker al geraden?
Of komt het door me daden dat je boos op me was?
Nu zit ik niet in me sas en jij zit ook niet in je sas.
Wat kijk je nu verrast!
Dat ik nu hier zit verkast!
Ik lig aan die leuke en grappige tijde te denken..
Die we elkaar nu niet willen schenken..
Om dat we elkaar voor van alles verdenken.
Maar nu… is het einde van onze vriendschap.
Onze vriendschap was alles.. wat ik had.. maar ik heb nieuwe vrienden en ben heel anders geworden.. en jij ook..
Wij zijn nu 2 mensen op een wereld., die we niet eens goed kennen.
We konden die beter leren kennen.. als we elkaar niet zo jende.
En ook als we nu niet bij elkaar weg renden.
Dat heeft ons vriend schrap een ent gegeven.
en dan zeggen we nu Bye Bye Friendschip