ik kwa het toevallig te weten,
dat je ook met je gedachten bij mij hebt gezeten.al goed dat de anderen niet over mij zwegen,
want nu heb je heeeel mijn hartje gekregen.
ik ben supergelukkig met jou,
jij bent diegene waar ik zoveel van hou.
hopelijk bliven we voor altijd bij elkaar,
en worden wij het perfecte liefdespaar!
michael ik hou van je.