Geluk zonder zorgen
Is dit wat je zoekt?
Een leven vol geluk en zonder pijn?
Ik zal je wat vertellen,
Deze perfecte wereld is niet te vinden…
Geluk gaat gepaard met verdriet
Ookal besef je het helemaal niet,
Je doet me pijn met woorden
Misschien moet ik het zien als waarschuwing
Maar toch doet het zo’n pijn…
Je kwetst me met je woorden en je blikken.
Hij is mijn vriend,
Maar jij geeft me het gevoel
Doe dit niet
Misschien had ik bij hèm moeten blijven
Zonder woorden met verdriet
Nee,
Geluk zonder zorgen bestaat niet…