Wat moet je doen
Als je geen gevoelens meer heb voor een ander
Moet je die dan wegdrukken
Of moet je ze vertellen
Pijn doe je iemand toch
Is het de ander niet dan is het jezelf wel
Ik mis die tijd,
Je weet wel, die fijne tijd
Een poosje terug
Die ik nu weer zoek
In een persoon waar ik het niet kan vinden
Ik mis die tijd,
Niet die persoon,
Nee die tijd,
Die geweldige tijd
Waar ik zo verliefd was
Waar ik al mijn gevoelens in kon uiten
Een tijd die ik nooit vergeten zal
Een tijd die ik nodig heb,
Alleen kan ik de juiste persoon niet vinden
Waar mee ik het kan delen
En die net zo’n tijd wil beleven
Voor altijd.