het zijn de vlinders in mijn buik die me laten vliegen
het zijn de gekke dingen die je doet die maken je mijn
touch hou ik mijn twijfels aan de liefde die ik voel
wantvoor altijd alleen blijven dat was jou doel
jij bent nu verandert jij bent nu van mij
jij bent mijn lach mijn zonnestraal dat maakt mij blij