Het doet me pijn
Jou zo te zien
En het is nog allemaal mijn fout ook
Ik wou dat je mij nooit had leren kennen
Dan was je gelukkig geweest
In ieder geval had je je beter gevoeld als nu
Ik zie nog maar 1 oplossing
Dat is terug naar jou gaan
Maar ik kan het niet
Want dan hou ik je voor de gek
En doe ik je voor de 2de keer wel meer pijn
Ik wil je niet zo zien
Dat doe pijn
Heel veel pijn, bij mij maar ook bij anderen
Ik geef nog veel om je, heel veel
En je zal altijd bij me zijn
You’ve got a special place in my heart, that place is special 4U and it always be.
Maar laat me please hier niet zonder jou
Want ik ga je missen
Ondanks dat ik je nie spreek
Dat komt nog wel
Er zijn voor mij een paar dingen die het tegen houden
Maar nog steeds,
Nog steeds wil ik je in m’n armen sluiten
Gewoon een knuffel
Omdat ik van je hou, als vrienden