In jou ogen valt te lezen
dat waar jij niet zo goed in bent
er was een liedje aan het spelen
over het leven
Samen zongen wij het mee
Vol fouten maar wat zouden wij erom geven?
In jouw ogen valt te lezen
dat waar jij niet zo goed in bent
Bij de mooiste klanken
zong jij moederlijk en zacht
Ik keek je met trots aan
en lachte vol dochters pracht
In jouw ogen valt te lezen
dat wat jij niet zeggen kan
Met dezelfde handicap
Liet ik je merken met dit liedje
Jij maakte van mij een vrouw
en van mijn broer een man
Stil maar..
Je hoeft het niet te zeggen
het valt te lezen in jouw ogen !