Mijn verleden, die weet ik.
een leuke en vrolijke tijd.
natuurlijk ook wel wat mindere dingen,
maar vaak ook heel veel gezelligheid.
Opgegroeid in Montfoort,
die leuke gezellige kinderbuurt.
Later verhuist naar Haarzuilens,
mijn leven werd een beetje aangestuurd
Het heden, weet ik ook.
Haarzuilens, dat is waar ik woon.
ik zit in de 2e klas.
zo is een beetje mijn levenspatroon.
Ik heb een vriendje, veel vriendinnen,
ik heb weinig problemen,
Ik hou heel veel van mijn vrienden
niemand kan deze mensen van mij afnemen.
Maar wat brengt de toekomst me?
ik heb geen idee.
misschien word het heel succesvol
maar misschien een grote puree.
ik denk dat dat mijn geheim is,
het geheim van mijn leven
ik ben benieuwd wat het me brengt.
en wie me dit goede leven heeft gegeven!