Ik sta machteloos...
Waar moet ik heen met al mijn vragen?
Waar moet ik heen met al mijn zorgen?
Ik voel zoveel pijn, maar ik durf niet te "klagen"
Ik neem mijn verdriet wel weer mee naar morgen.
Het liefst sla ik mijn armen om je heen jongen.
En help je waar ik kan, zonder woorden en ongedwongen.
Toch zal ik dit met veel moeite moeten laten, het voelt niet goed maar in de toekomst zal het voor jou baten!
Het is nu nog donker en kill.
Maar er komt een tijd dan gaat de zon weer schijnen.
Jou gelukkig zien is wat ik wil!