Waarom blijf je in mijn hoofd,
ik wil dat je vergeten word door mijn gedachtes,
dat je gaat waar je vandaan kwam,
je bent voorbij, voor mij, voorbij,
niet meer hoeven denken,
niet meer hoeven hopen,
niet meer hoeven voelen,
hoeven voelen met jou, zonder ons,
waarom was je er toen,
waarom voel je niet wat je voelt,
maar voel je wat je wil voelen,
en laten we het moment vergeten?
niet vooruit denken maar toch vooruit voelen,
is dat nou zo moeilijk?
Ik voel wat ik ben en waarvoor ik ga,
waarom voel jij alleen wat je voelt,
Ik wil je graag voelen meer wil ik niet,
voelen hoe jij van me houd,
voelen hoe je naar me lacht,
en voelen hoe jij voelt wat ik voel,
Of verzin ik wat ik voel?