Ik voel me zo slap
omdat ik alles maar toelaat
ik voel me zo stom
omdat ik nog steeds met je om ga
ik voel me zo machteloos
als iedereen je weer gelooft
voel de woede vanbinnen als ik in je gezicht kijk
maar ik hou je te vriend
ben bang
dat je me weer kapot maakt