Mijn hart
Ik ben het kwijt.
Ik moet het goed zoeken
want zonder hart ben ik geen meid.
Ik zoek bij mijn familie
bij mijn ouders en vriendinnen,
ik ben hopeloos en ik denk:
Waar moet ik beginnen?
Dan komt er ineens in mijn hoofd
misschien is het bij jou!
Een hele zoektocht achter de rug
naar de jongen waar ik van hou.
Gelukkig heb ik je gevonden
maar heb jij mijn hart?
Dat is de grote vraag
maar waar ik niet mee start.
Ik begin met je te leren kennen
te leren kennen hoe je echt bent.
Ik ken je al steeds beter
en dat is een goed argument
Een argument om verder te vragen
of jij mijn hart hebt veroverd.
Vanbinnen weet ik het allang
jij hebt mijn hart omgetoverd
Ik vind het niet eens erg
ik weet dat het bij jou veilig is.
Bij jou is het in goede handen
een hoogtepunt in de geschiedenis.
Gelukkig is het geen geschiedenis
is het nog van deze tijd.
Ik hoop dat ik het jouwe mag
of is dat al een feit?
Een deel mag je zelf houden
ik hoef hem niet helemaal,
Zolang ik een plekje verover
in een belangrijke zaal.
Ik zal er voorzichtig mee zijn
ik hou hem heel voorzichtig vast,
Ik geef hem een plekje in mijn hart
op een plekje waar hij precies past.