Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Angel
~*~
Ik mis hem zo
de man uit al m'n dromen
Ik wacht en smacht
op iets wat nooit zal komen?
Hij zegt mij keer op keer
hoeveel hij van me houd
Zijn hart en dromen
aan mij toevertrouwd
Ik mis hem zo
met al z'n lieve zinnen
Wil bij 'm zijn
hem koesteren
en eindeloos beminnen
Mijn hart zit vol met lieverds
die mij alles willen geven
Ze doen mij goed
Maar alleen met hem
wil ik door het leven
Zijn z(O)n z'n supergirl
voor hem vecht ik met Apen
Voor hem versla ik
onbevreesd mijn draken
Geeft mij vertrouwen
nieuwe moed
Hij zit in mijn gedachten
mijn ziel en in mijn bloed
Getallen harten boeien
is wat hem weerhoud
Al die dingen die mij eens golden
laten mij nu volledig koud
Kon ik hem zien
eidelijk vertellen
dat ik zonder hem
zo moeilijk leven kan
De toekomst niet voorspellen kan
Niet weet
hoe het zou zijn
Maar alleen maar
dicht bij hem wil zijn
~*~
Reacties op dit gedicht
free vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
waterval
:
Dinsdag, februari 26, 2002 02:29
mooi...
j.jonkers
:
Maandag, februari 25, 2002 16:04
mooi??? is dat voor jan ....ik denk aan je bij het lezen van je gedicht...groetjes jan ....
chiara32
:
Maandag, februari 25, 2002 15:56
Ik hoop voor je dat je dromen ooit uit mogen komen.
Over dit gedicht
Auteur:
free
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
25 februari 2002
Thema's:
[Verlangens]