Het één, of het ander,
Een moeilijke keus,
Zorgt dat ik verander,
,
Zodat ik herboren word,
Of degene blijf die ik ken.
Het één, of het ander,
Die ene, of die ander,
Vol verdriet, maar opgelucht,
Of dat ik zo blijft,
Maar op de vlucht.
Het één, of het ander,
Nog steeds een zware taak,
Blijf ik hier, zoals het is,
Of begeef ik me op een andere zaak?
Het één, of het ander,
Dat is wat ik je vraag,
Je zegt vol smart;
"Volg je hart!"
Dat doe ik maar al te graag...