Zorgen maken om
Je maakt je zorgen om andere mensen.
Die mensen zitten met een probleem.
Je maakt je zorgen om andere mensen.
Maar zelf zit je ook met een probleem.
Over jou probleem wil je niet praten.
Je wilt er voor de ander zijn.
Soms komt het voor dat jij hetzelfde probleem hebt als die ander.
Maar daar wil je niet over praten.
Je wilt hem of haar helpen.
Je weet dat je het niet kan.
Want ook al weten zij niet dat jij met hetzelfde probleem zit
Voor jezelf voelt het niet goed om iemand te helpen,
Omdat je het zelf niet beter doet.